Over GeurEnZoo

De natuur

DINSDAG 10 DECEMBER 2019·

Hallo allemaal,

Alle jaargetijden hebben zo hun charme. De natuur is zo mooi als je er op let. Als je door het bos wandelt , lekker met je voeten door de afgevallen bladeren of door de sneeuw schopt. Het zonnetje dat door de (roodgekleurde) bladeren schijnt. Je ruikt het bos, heerlijk!! De natuur is belangrijk en daar moeten we voor zorgen.

Daarom maak ik mijn producten met natuurlijke ingrediënten en zonder conserveermiddelen. Ik maak waxmelts en geurkaarsen om je huis een heerlijke geur te geven. Ook maak ik lippenbalsem en scrubs, badzout, cleansingsolie, handcrème, Body Butter, massageoliën en zalven, . Ik gebruik 100% milieuvriendelijke ecosoya voor mijn melts en kaarsjes en voeg hier etherische olie aan toe voor de heerlijke geuren.

Wanneer je klachten hebt zoals hoofdpijn, hoesten/benauwdheid, spierpijn, eczeem etc. kan ik op maat een massageolie, waxmelts ,badzout, body butter, cleansingolie, zalf etc. voor je maken. Ook verkoop ik de geurpotjes van Aromas Naturales die je open kunt zetten bv op je nachtkastje om beter te kunnen slapen of beter te kunnen ademen in de nacht, tegen muggen of die bloeddrukverlagend werken, tegen de stress. De geurstokjes van de Aromas Naturales zijn er in 200ml en in 100ml (geen stokjes maar een bloem), daarmee geef je de ruimtes in je huis een heerlijke geur.

Gaat het om je huis lekker te laten geuren of om je lijf te verwennen met heerlijke geuren of om klachten te verminderen dan ben je bij Geur & Zoo aan het goede adres. Wil je eens uit proberen of heb je vragen stuur me dan een berichtje of heb je tips voor mij dan hoor ik ze ook graag!

Hartelijke groeten,

Inge

Geef een antwoord